Druhy kávy
Nejprodávanější

G. M. M. je speciální kávová směs s ovocnou a květinovou příchutí a v šálku se prezentuje sametovým krémem oříškové barvy.

Směs z nejkvalitnějších typů kávy Arabika s nízkým obsahem kofeinu, plná vonných tónů s nádechem čerstvého a sušeného ovoce, kakaa a jemné kyselinky.

Směs z nejkvalitnějších typů kávy Arabika s nízkým obsahem kofeinu. Její chuť je charakteristická jemným sladkým aroma.

Florita je kávová směs s jemně sladkou a příjemnou aromatickou chutí, bohatou vůní květinových a kakaových tónů.

Brio je kávová směs se středně nízkou hladinou kofeinu s plnou chutí vyznačující se krémovou příchutí.

Huehuetenango je kávová směs s unikátní chutí kávy, která přináší do šálku chutné a intenzivní aroma.

Extra Cream Miscela Vending je kávová směs se střední hladinou kofeinu, sladkou chutí a smetanovou pěnou.
Kontrola kávových zrn ve firmě Mokador probíhá prostřednictvím komplikovaných opticko-elektronických zařízení, která vyřadí nepravidelná zrna a to takovým způsobem, že s téměř absolutní přesností vybírají pouze ta nejlepší kávová zrna zaručující perfektní vyčištění daného sběru. Kávová zrna jsou - ještě zelená - zasílána do Itálie s doložkou „nejvyšší kvality“ a jsou tak připravovaná v závodě Mokador ke skutečně jedinečnému způsobu pražení. Je tak možné říci, že pouze vybrané typy kávy, vhodně smíchané, se stávají exkluzivní směsí firmy Mokador.