MOKADOR - druhy kávy
Kontrola kávových zrn ve firmě Mokador probíhá prostřednictvím komplikovaných opticko-elektronických zařízení, která vyřadí nepravidelná zrna a to takovým způsobem, že s téměř absolutní přesností vybírají pouze ta nejlepší kávová zrna zaručující perfektní vyčištění daného sběru.
Kávová zrna jsou - ještě zelená - zasílána do Itálie s doložkou „nejvyšší kvality“ a jsou tak připravovaná v závodě Mokador ke skutečně jedinečnému způsobu pražení. Je tak možné říci, že pouze vybrané typy kávy, vhodně smíchané, se stávají exkluzivní směsí firmy Mokador.
Nejprodávanější

G. M. M. je speciální kávová směs s ovocnou a květinovou příchutí a v šálku se prezentuje sametovým krémem oříškové barvy.

Směs z nejkvalitnějších typů kávy Arabika s nízkým obsahem kofeinu, plná vonných tónů s nádechem čerstvého a sušeného ovoce, kakaa a jemné kyselinky.

Směs z nejkvalitnějších typů kávy Arabika s nízkým obsahem kofeinu. Její chuť je charakteristická jemným sladkým aroma.

Florita je kávová směs s jemně sladkou a příjemnou aromatickou chutí, bohatou vůní květinových a kakaových tónů.

Brio je kávová směs se středně nízkou hladinou kofeinu s plnou chutí vyznačující se krémovou příchutí.