Mokador kávové pody Aroma Top 20 ks

Kód: MK30030
Tip
Značka: Mokador
224 Kč / balení 200 Kč bez DPH 11 Kč / 1 ks
Skladem (10 balení)

Aroma Top pod do kávovaru s jedinečnou intenzivní a krémovou chutí s jemně ovocným aroma, který díky své vysoké kvalitě získal prestižní certifikát BVQI.

Detailní informace

Detailní popis produktu

TOP QUALITY pod do pákového kávovaru, který díky své vysoké kvalitě získal prestižní certifikát BVQI a v roce 2019 zlatou medaili na International Coffee Tasting. Jeho složení je tvořeno téměř výlučně z nejrůznějších typů kávy Arabika s trochou kávy Robusta, která dodává kávě jedinečnou intenzivní a krémovou chuť s jemně ovocným aroma. Tato směs se připravuje ve změněné atmosféře, aby byla zaručena čerstvost a aroma právě upražené kávy i po delším čase.

Průměr podu: 44 mm

Obsah kofeinu: Nízký

Země původu: Brazílie, Guatemala, Costarica

Odrůda: 90 % Arabica, 10 % Robusta

Balení: 20 ks

Certifikát: BVQI ISO 9001

Mokador_gold_medal_international_coffe_tasting_2019      Mokador_certifikat_kava_BVQI_ISO_9001

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Mokador_Candola_znacky_logoKolébkou kávy Mokador Castellari je italská Faenza - zde ji v roce 1967 založil Domenico Castellari, velký milovník kávy. Mokador se tak stává rodinnou firmou a Domenico sám dohlíží na výběr těch nejlepších zrn a osobně kávu pražil. Vždy se snažil, aby jeho zákazníci dostali ten nejlepší šálek kávy. Tuto filozofii dodávat kávu v té nejvyšší kvalitě s osobní péčí o klienta si Mokador drží dodnes. Mokador si vybírá pouze ty nejleší plantáže na světě. Odrůda Arabica, nejcennější a nejjemnější, je vybrána z plantáží v tropických oblastech v Kolumbii, Guatemale a Kostarice. Odrůda Robusta je vybrána z plodin v Africe a Asii. Ochutnávka v místech původu před nástupem na palubu zaručuje pečlivou kontrolu kvality. Mistrovské míchání vytváří chuťovou a čichovou rovnováhu mezi Arabicou, která dává kávě jemnost, sladkost, krémovost a Robustou, která dává espressu strukturu a tělo.

Mokador_budova_spolecnosti

Mokador_kava_promo_I_am_preparing_you_coffee_video

Káva Mokador se prodává na všech kontinentech, v 25 zemích světa, vlastní certifikáty Bureau Veritas ISO 9001 a Kosher - Le Pesach. Firma Mokador si vytvořila z kvality svoji firemní filozofii a z tohoto důvodu chtěla dosáhnout certifikátu ISO9001 pro vlastní společnost a dobrovolného certifikátu vydaného BVQL (mezinárodní certifikační úřad) a týkajícího se konkrétního výrobku – jedinečné směsi určené pro bary – GMM (Gran Miscela Mokador) a filtru POD Top Quality. Význam této certifikace se týká zoficiálnění závazku firmy Mokador vůči vlastní klientele a odezvy na stále větší zájem ze strany spotřebitelů o kvalitní výrobky. Inspekce a pravidelně prováděné kontroly ze strany BVQI potvrdily přísné parametry dodržované firmou Mokador, jakož i dodržování výrobních postupů, zaměřených na stálé zhodnocování kvality kávy.

Certifikát BVQI (certifikát 46/001) se týká:

odděleného pražení
– jednotlivé typy kávy jsou pražené odděleně, aby lépe vynikly jejich organoleptické vlastnosti

sušení na vzduchu
– kde se stabilizuje aroma právě upražených zrn kávy pomocí ventilačního systému pro co nejlépe možné uchování aroma a vůně právě upražené kávy

řádného slisování
– správné dávkování a stlačení zaručí stále stejnou kvalitu kávy filtru POD

Tímto způsobem firma Mokador nabízí svým zákazníkům možnost zvolit na trhu odlišnost tím, že zde dává vyniknout své profesionalitě a svého spotřebitele si tak zaváže nabídkou kvalitního výrobku, garantovaného a kontrolovaného po celé určené období.

Od roku 2003 mají všechny druhy kávy MOKADOR košer certifikaci.

V roce 2019 získal filtr Mokador POD Top Quality zlatou medaili na International Coffee Tasting. Jeho složení je tvořeno téměř výlučně z nejrůznějších typů kávy Arabika s trochou kávy Robusta, která dodává kávě jedinečnou intenzivní a krémovou chuť s jemně ovocným aroma. Tato směs se připravuje ve změněné atmosféře, aby byla zaručena čerstvost a aroma právě upražené kávy i po delším čase.

V září 2019 získal Mokador mezinárodní certifikaci DIN CERTCO o kompostovatelnosti kávových podů Mokador. To je pro společnost velký úspěch. Pouze společnosti, které mají certifikaci kompostovatelnosti, mohou skutečně prohlásit, že jejich produkt je 100% kompostovatelný. Výhodou kávových podů je jejich 100%  biologická rozložitelnost, zaručeně udrží kávové aroma uvnitř, zabraňují možné oxidaci a jsou kompostovatelné do 3 měsíců. Káva uvnitř kapslí je 100% přírodní.

V září 2019 získal Mokador certifikaci 100% CERTIFIED GREEN ENERGY, která ukazuje, že 75% celkové energie spotřebované v továrnách společnosti Mokador pochází z obnovitelných zdrojů, což je dobré pro udržitelnost životního prostředí. Zbývajících 25% energie bylo vyrobeno prostřednictvím fotovolaických panelů instalovaných od roku 2010 a umístěných v obou továrnách Mokador.

V roce 2020 získala BIO káva Mokador 100% Arabica Organic zlatou medaili na International Coffee Tasting. Je směsí získanou z nejkvalitnějších typů kávy Arabika, které ji propůjčují příjemně jemnou chuť se sametovou strukturou. Díky své vysoké kvalitě získala prestižní certifikát IT BIO 014.

Mokador_certifikat_kava_BVQI_ISO_9001 Mokador_gold_medal_international_coffe_tasting_2019  Mokador_Kosher_certifikace   Mokador_Certified_Green_Energy   Mokador_Din_Certo_Certificationlogo  Mokador_gold_medal_international_coffe_tasting_2020

Objednávat můžete i sortiment z katalogů. Cena a dodací lhůta na dotaz info@candola.cz